2012.11.13.
11:13

A te tered

dream.JPGA nemzetfotere.blog.hu pályázatot hirdet középiskolásoknak. Mit gondolsz mitől lenne jó, közösségi tér a nemzet főtere, a budapesti Kossuth Tér?

Milyen tartalommal, eseménnyel, közösségi élménnyel, látvánnyal tennéd átélhetővé a nemzet főtere fogalmát? Milyen építészeti, városképi hagyományokkal tudsz azonosulni, mi kedves számodra? Mi vonz a XXI. századi látványok és megoldások közül? Miképp lehet ötvözni a kettőt?
Mi az, amire mindenképp szükség van szerinted a nemzet főterén?

Írj egy maximum kétoldalas esszét a fenti témáról és küldd el november 30-ig a kossuthter2014@gmail.com címre.
A legjobb pályaművek szerzőit a Steindl Imre Program vezetője december elején az Országház soha nem látott titkos és titokzatos részeire kalauzolja el, illetve utána vele és a program többi munkatársaival műhelybeszélgetésen vehettek részt, ahol körüljárjuk, hogy terveitek, elképzeléseitekből mi emelhető be a projektbe.

Hajrá:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetfotere.blog.hu/api/trackback/id/tr264904844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása