2012.12.01.
13:38

Tüntetés vasárnap a Demokrácia Terén

demter.jpgVan, hogy olyan fogalmak, amelyek néha üresnek tűnnek, máskor megtelnek tartalommal: ez a tüntetés holnap a nemzeti összetartozásról szól majd. Az összetartozásról a gonosz ellen, arról, hogy mi magyarok - gondoljunk amúgy bármit is a világról - van, amit nem tűrünk el.

Nem tűrjük el a gyűlölet szította előítéleteket, a náci beszédet, nem tűrjük el honfitársaink megsértését, fenyegetését.

Nagyszerű patrióta élmény lesz vasárnap közösen nemet mondani arra, amit zsigerileg utasítunk el mindannyian, s aminek a szellemétől meg kell óvni gyermekeinket is. Ugyan még másfél évet kell várni, hogy a megújult Kossuth tér része legyen a Demokrácia Tere, de ez a tüntetés az egész teret azzá teszi egy vasárnap délután erejéig.

A tüntetésről itt olvashatok: http://mandiner.hu/cikk/20121129_egy_szinpadon_rogan_bajnai_es_mesterhazy

A látványkép a Demokrácia Tere térrészletet ábrázolja.

20 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetfotere.blog.hu/api/trackback/id/tr994941371

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán megint utcára vinné a randalírozó fideszes kemény magot 2012.12.01. 23:31:37

Remegnek az idegtől, ő meg a Habony, hogy a végsőkig hergeljék, és törni-zúzni vigyék a fanatizált híveket. Csak hát milyen lenne egy saját maguk szervezte kormánypárti tüntetés, amin a Kedves Vezető egészségére Molotov-koktéllal koccintanak? Abszurd l...

Trackback: Novák Előd, kamu-e vagy? 2012.12.01. 23:29:42

Nováknak nincs szakmája. Egy sima érettségivel veszi hülyére a választókat, terrorizálja a képviselőket, hivatkozik a nem létező jogaira és a képviselők ugyancsak nem létező kötelességeire. Novák Előd a Jobbik alelnöke minden parlamenti képviselőnek kü...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ariete 2012.12.01. 23:25:19

...én mégis kíváncsi lennék, hány izraeli állampolgár van az Országgyulésben? És ha már minden kissebségnek van önkormányzata, tiltakozom, hogy az egyik legnagyobbnak nincs képviselete!

Majom a ketrecben... 2012.12.01. 23:39:51

Szerintem illő volna már a zászlócsere, hamár ilyen szépen összejönnek... A lejárt csíkosat ki, a divatos csillagosat fel. (csak megmutatni ki az úr a háznál....)

grainos1 2012.12.01. 23:40:51

Szanalom...A nemzetet nem a nemletezo nacizmustol kell felteni,hanem attol a gazdasagi hatterhatalomtol,amely diktatumokkal fuggesben tartja az orszagot,s melynek komoly kepviselete van a Parlamentben az izraeli-magyar kettosallampolgar kepviselok kepeben. Ma a masodik legnagyobb frakciot kepezne az izraeli allapolgarsaggal rendelkezo magyar orszaggyulesi kepviselok frakcioja. Engem ez tolt el felelemmel. Azt sem art megjegyezni,hogy akik most tuntetni keszulnek,nem emeltek fel a szavukat azellen,hogy a szlovakiai magyarokat milyen jogfosztas erte a nyelvtorveny altal (ott kettosallapolgar nem lehet parlamenti kepviselo,sot mas koztisztseget sem viselhet)

Lacdelo 2012.12.02. 00:41:56

Minden Jobbikos terrorista neonàcit listàzni kellene àllambiztonsàg érdekében és ha kell jogerôsen, bìrósàgon elìtélni a tetteikért.

Elegem van a sok neonàci faszkalapból, tegyetek egy szìvességet Magyarorszàgnak és emigràljatok Irànba!

Sokkal nagyobb probléma Magyarorszàgon a neonàcizmus, mint a cigànysàg és a zsidósàg kérdése.

Minden jòravalò, becsületes magyarnak felfordul a gyomra a Jobbiktòl és nàci eszméitôl!

A neonàci Jobbiknak nincsen semmi hathatòs, érdemleges megoldàsa a sùlyosbodó magyar problémàkra, sôt az egyre reménytelenebb (Fidesz okozta) helyzetet kihasznàlja, hogy a kisebbségeket (zsidósàg, roma, meleg, stb...) mindenféle politikai és anyagi haszonszerzésbôl mint bûnbakot tüntesse fel az idióta szavazói szemében.

Csak az idiótàk nem làtjàk ezt!

Egyébként nem is értem, ha màr ennyire utàljàk a romàkat, melegeket, EU-t, hogyan tûrhetik meg Vonós Gàbort aki a némi szervét a férfi Wc-ben bàrkinek szìvesen mutogatja, Zagyva Gyula riportereket akarta megdugni a Szigeten, Szegedi Csanàd EU-s pénzekkel üzletel, a zsidósàga ellenére neonàci WTF?!, Tiszavasvàriban a polgàrmester korrupciója, Gyöngyöspatai àllampuccs összeesküvése (màr rég börtönben kellene lenniük), Jobbikos egyik helyi vezetô erôszakolta a sajàt lànyàt évekig, utàna meg a lànyt kiközösìtették miutàn az apjàt feljelentette, Jobbikos apuka terrorizàlta a csalàdot addig amìg a fia meg nem unta és ki nem írtotta a csalàdjàt, a Jobbikos aki agyoncsapta a feleségét baltàval.

Nem is normàlis aki ezek utàna ràjuk szavaz. Az antidemokratikus, inkompetens és korrupt Fidesz az egy szent a Jobbikhoz képest.

Minden normàlis magyar aki Magyarorszàgnak jòt akar elítéli a Jobbik féle gyûlöletbeszédet!

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2012.12.02. 00:43:28

Undorító, hányingerkeltő, rühes csürhe mocskolja be ismét a Kossuth teret. Hazátlan férgek gyülekezete, semmi több.

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2012.12.02. 00:45:54

@Lacdelo: nem romák és melegek, hanem cigányok és buzik. Mint te, faszszopó.

Lacdelo 2012.12.02. 01:06:22

@xanax:

Neked nem àrtana be venni, te kis neonáci fèreg! A fajtád miatt tart itt Magyarország!

Jòravalò magyar embernek hányingere van a rasszista fajtádtòl ès megvet tèged!

Loser vagy!

genius loci (törölt) 2012.12.02. 01:42:42

Maszop, Zsidesz, Rogán Tóni, Mesterházy, Bajnai, csupa jótét lélek, akik most vallási alapon egymásra találtak. Eddig egymásnak keresztbe téve fosztogatták az országot, de mostmár bevallják, hogy összenőtt, ami összetartozik. Remélem hamarosan kezdik bombázni a Gripenek a koszos magyarok lakta településeket, csak hogy meglegyen az izraeli feeling is.

Szép csapat, és az a legszebb, hogy a velejéig antiszemita Hitgyülit is odavették maguk mellé... ezt így hogy?!

Ez a nagy magyarellenes zsidó összeborulás még azoknak a szemét is szúrni fogja, akik eddig leszarták a Jobbikot. És most minden párt előrángat egy pár díszzsidót?
Ennyire fél a Zsidesz a Jobbiktól, hogy még a Maszoppal is összefekszik? Nem hittem, hogy ezt megérjük.
Most már nem is fáj nekik annyira a 2006-os rendőrterror? A szemkilövés, a maszopos korrupció?
Holló a hollónak nem vájja ki szemét...

kigyurt álat 2012.12.02. 06:45:08

Valaki beleszart a bilibe és most vihar van benne.
Gyöngyösi rosszul fogalmazott, hogy véletlenül vagy szándékosan, az más kérdés. Valószínűleg az előbbi: a videón látszik, hogy megzavarta a levezető elnök, aki belecsengetett a beszédébe, meg is akadt egy pillanatra.
Birka, aki ezért tüntetni megy. De legalább arra jó, hogy miután a hazai és nyugati ballib sajtó megint kitalálta, hogy mekkora náci ország ez, és egyes nyugati politikusok megint műszörnyülködtek kicsit, legyen valami, ami ezeket kompenzálja.

Egyébként ahogy olvastam, több országban, az USA-ban is, nyilvánosságra kell hozni a képviselők állampolgárságát és vallását, sőt több helyen, mint Ausztrália, nem is lehet képviselő más ország állampolgára. Ez lenne a természetes, jogos az igény.

felcsutisuttyo 2012.12.02. 06:59:45

Azért biztonság kedvéért egy pár száz kiegyenesített kasza, kapa el kelne a tüntetésen....
Hátha lezvarhatnánk egy Fidesz elzavarást is::!!!!!D

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.12.02. 07:56:16

Hivatásos rettegők, szevasztok!

regress 2012.12.02. 08:25:14

ezek szerint a fidesz zsidó párt.mert eddig csak a saját javaslataikat fogadták el,az ellenzékét nem.tehát zsidólobbi

okostojgli (törölt) 2012.12.02. 09:12:15

"Nem tűrjük el a gyűlölet szította előítéleteket" és mit ad isten, éppen pont a mandinert linkeli.

r222 2012.12.02. 09:28:25

Remélem fényképek is készülnek a "tüntiről".Látni szeretném őket,elrakom a képet későbbre...

Lacdelo 2012.12.02. 09:30:30

A Jobbiknak semmilyen megoldása nincs a sùlyos magyar problèmàkra.

A cigányozáson, zsidòzáson, kommunistázáson ès az EU-bòl valò kilèpèsen kívûl semmit nem tudnak felmutatni. Mèg egy Tiszavasvàri fèle kisvárost sem tudnak elkormànyozni korrupciò nèlkül.

William Kidd 2012.12.02. 09:41:06

Panem et circenses.

A Jobbik egy ugyanolyan zsido kreacio, mint az osszes tobbi, jelenlegi parlamenti part. Mubalhe, mehet a csaholas.

Lacdelo 2012.12.02. 09:50:51

A mostani Fidesz tôke, piac, multi ès demokrácia ellenessège az országot recessziòba taszította.

Egy nagyokos Jobbikos neonáci magyarázza már el hogy mièrt lesz jobb Magyarorszàgnak ha a dilettáns, populista Jobbik tovább taszítja Magyarországot a Fidesz által elindult nemzetieskedô, unorthodox irányba?
Azt megnèznèm, hogy Gyöngyösi ès Vona hogyan tárgyalna Nèmetországban, USA-ban EU-ban a gazdasági befektetèsekrôl.

Minden Jobbikos egy gazdasági analfabèta ès Magyarország pusztulásán munkálkodik. Magyarország nemzetközi jò hírnevét már tönkre tette a Fidesz ès a Jobbik. :(

Vinnie Jones 2012.12.02. 09:55:21

Ma delutan osszeall ami mindig is osszetartozott! Remelem egyszer felkel a nap, amikor a mai tunti resztvevoi nelkul ebred fel Magyarorszag!

Lacdelo 2012.12.02. 10:20:57

@VinnieJones:

Minden jobbikos, rasszista Magyarország bebuktatásán dolgozik. Diktatùrát csak gazdaságilag legyengített, nemzetközileg elszigetelt orszàgban lehet tartòsan kièpítenie a Jobbiknak. :(

Mi van utálod a többsègi magyar társadalmat? Ha mi mind elmennènk akkor csak 600 ezer jobbokos elmebeteg maradna az országban. Èhen halnátok. :(

2012.12.02. 13:34:45

Jobb lenne ha csendesebben tüntetnétek, a hangosítás próbától rezegnek az ablakaim és az egész napom úgy néz ki el van cseszve. Sajnos még dolgoznom is kellett volna...
süti beállítások módosítása