2012.09.15.
11:15

Éhségsztrájk a Főtéren

k_2.jpg

Van valami megnyugtató a tér dinamikájában, ahogy lassan, a hely szelleme szerint minden a helyére kerül. Hamarosan megkezdődnek a látványosabb munkák, az Országház méltó környezetben, több zölddel, a XXI. század tudását és látványvilágát a korabeli állapotok patinájával ötvözve válik közösségi térré. A Duna szervesül, a Belváros főutcájával a tér találkozik, a kávéházaktól a Demokrácia Terén át a Látványközpontig számtalan inspiratív pontja lesz.

Most pedig egy politikus a teret választotta arra, hogy megmutassa, immár az utcaszínházat érzi saját közegének. Nem megítélve, hogy igaza van abban vagy sem: ami tiltakozását kiváltotta, a hely szelleme valóban elismerésre méltó, hiszen erős önismeretre késztette,és helyére rakta azt, aki egykor még az Országház keretein belül gondolta magát megvalósítani.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetfotere.blog.hu/api/trackback/id/tr104778488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Táskás Tóni 2012.09.15. 15:16:07

Ha ez valóban így fog kinézni, mint az itt bemutatott látványterv, az undorítóan sokkoló és gusztustalan. Persze, ahogy baltásék a nemzetit is megcsinálták, már nem is lehet csodálkozni. Hogyan lehet embereknek ilyen szar ízlésük, és miért nyomják le ezt mindenki torkán..

B-rocker (törölt) 2012.09.15. 20:18:48

Ha volt esze a tervezőnek, akkor tüntetés állóra tervezte.
süti beállítások módosítása