2012.09.05.
14:04

A Demokrácia Tere

demokracia_tere2.jpgA közös dolgokból ki lehet maradni, vagy éppen lehet alakítani azokat. Lehet szidni a politikát, de lehet alakítani is a poliszt. Nem lenézni, huncutságnak tekinteni, hanem olyasvalaminek, ami így is, úgy is hatással van az életünkre, akkor pedig miért ne hasonlítson a lehetőségig a leginkább arra, amilyennek mi szeretnénk?

Miért ne legyen olyan az utcánk, az iskolánk, a városunk, az országunk, az életünk, hogy magunkénak érezzük? Miért ne lennél önmagad? És miért ne bíznál magadban, hogy a közösségnek fontos a te véleményed? S fontos neked is, hogy ne feledd, ne legyints. Ez itt a Demokrácia Tere. A hely adott. Hogy milyen szellemi tartalommal telik meg, rajtunk, rajtatok múlik.

Kövessétek Facebook-oldalunkat, és beszéljük meg itt is, milyen lesz az új Kossuth tér. Közösségi tér. A miénk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetfotere.blog.hu/api/trackback/id/tr174756789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása